Nieuwe en tweedehands caravans te koop in Belgie

Voor uw caravanvakantie biedt Loïc Lebrun u een ruime keuze aan nieuwe en tweedehands stacaravans, alsook de mogelijkheid om de omgeving van uw vakantiecaravan naar uw eigen smaak in te richten.

Nieuwe en tweedehandse stacaravans

Uw stacaravan is een echte vakantiewoning en moet niet alleen aan uw behoeften beantwoorden, maar ook aansluiten op uw levensstijl. Daarom is het belangrijk om al bij de aankoop een aantal parameters in rekening te nemen, zodat u zeker bent van de juiste ruimte, comfort en kwaliteit.

Wij bieden daarom een twintigtal caravans uit stock aan in verschillende groottes en van verschillende merken, zoals Atlas (nieuwe en tweedehandse caravans), Abi, Cosalt en ook Willerby (occasiecaravans).

Twijfel dus niet langer en kom eens langs. Wij geven graag advies zodat u zich helemaal thuis kunt voelen in uw nieuwe caravan – en dat voor een erg aantrekkelijke prijs!

De inrichting van uw vakantieplaats

Omdat u zich ook buiten uw stacaravan helemaal thuis moet voelen, bieden we ook accessoires aan voor de inrichting van de omgeving van uw caravan. We geven advies en bieden de mogelijkheid om uit een catalogus verschillende soorten voortenten en voortentvloeren te bestellen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Loïc Lebrun
Rue Laviot, 54
6830 Rochehaut, (Ardennen, Belgie)
Tel: 0032 471 77 20 76
E-mail: info@loiclebrun.be

THE BLENHEIM

THE COWORTH

THE BEAUMONT

THE LANGDALE

De uitrusting van onze 3-sterren camping garandeert een maximaal comfort en alle nodige faciliteiten.

Familiecamping in de Ardennen

Camping ‘Le Ban de Laviot’ bevindt zich aan de oevers van de Semois en biedt een uitstekende ligging om de vakantie door te brengen met het hele gezin op een van de mooiste plekjes in België. Een beveiligde en ruime camping voor een 100% natuurlijk verblijf.

Ideaal gelegen aan de waterkant van de Semois, biedt camping ‘Le Ban de Laviot’ de ruimte om tot ontspanning te komen tijdens uw gezinsvakantie in het hart van de Belgische Ardennen.

Camping Le Ban de Laviot ***
Rue Laviot, 54

6830 Rochehaut, (Ardennen, België)

Tel: +32 61 46 63 14
Tel: +32 471 77 20 76
E-mail: info@bandelaviot.be