Gezellige inrichting

Kom tijdens uw verblijf in camping ‘Le Ban de Laviot’ genieten van het aanbod van ons brasserie-restaurant en het terras langs de waterkant van de Semois. Zowel voor een ijsje, een glas, een kleine snack of een heerlijke maaltijd à la carte, het brasserie-restaurant van de camping biedt een gezellig kader en een grote keuze à la carte.

Kwaliteit en specialiteiten

De chef zal graag een heerlijke maaltijd van topkwaliteit voor u bereiden met verse seizoensproducten. Tijdens het seizoen kan hij mosselen bereiden maar ook forel en nog vele andere van zijn specialiteiten die u wilt proeven.

Openingsuren

De bar is het hele seizoen open van 10.00u tot 23.00u en het restaurant opent zijn deuren tussen 12.00u en 14.30u en ‘s avonds tussen 18.00u en 21.00u. Tijdens de weekends vanaf begin april tot eind september en alle dagen vanaf juli tot eind augustus.

Brasserie-restaurant van camping ‘Le Ban de Laviot’ verwent uw smaakpapillen

Familiecamping in de Ardennen

Camping ‘Le Ban de Laviot’ bevindt zich aan de oevers van de Semois en biedt een uitstekende ligging om de vakantie door te brengen met het hele gezin op een van de mooiste plekjes in België. Een beveiligde en ruime camping voor een 100% natuurlijk verblijf.

Ideaal gelegen aan de waterkant van de Semois, biedt camping ‘Le Ban de Laviot’ de ruimte om tot ontspanning te komen tijdens uw gezinsvakantie in het hart van de Belgische Ardennen.

Camping Le Ban de Laviot ***
Rue Laviot, 54

6830 Rochehaut, (Ardennen, België)

Tel: +32 61 46 63 14
Tel: +32 471 77 20 76
E-mail: info@bandelaviot.be