Moderne en goed onderhouden camping

Om uw vakantie in onze camping in alle rust, comfort en veiligheid te laten verlopen, hebben we faciliteiten met moderne uitrusting voorzien die regelmatig worden onderhouden. Elke kampeerplaats beschikt over elektriciteit en is bereikbaar via geasfalteerde wegen.

Veiligheid voor uw gezin

Op onze camping worden de veiligheid van u en uw gezin gegarandeerd door beveiligingsinstallaties om eventuele indringers (bewaakt terrein) te voorkomen maar ook om het verkeer en de snelheid te beperken op het terrein. Zoals bijvoorbeeld de slagboom aan de ingang van de camping. Een speeltuin waar uw kinderen in alle veiligheid kunnen ravotten is gratis toegankelijk voor onze gasten.

Schone en verwarmde sanitaire ruimtes

We herhalen het graag nogmaals, tijdens uw verblijf op onze camping willen we u het leven makkelijk maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze sanitaire ruimtes worden verwarmd en dat er warme douches zijn. Ook een verzorgingsruimte voor baby’s, haardroger (f&oeuml;hns), een wasruimte met wasmachine en droger (met munten) staan tot uw beschikking.

De uitrusting van onze 3-sterren camping garandeert een maximaal comfort en alle nodige faciliteiten.

Familiecamping in de Ardennen

Camping ‘Le Ban de Laviot’ bevindt zich aan de oevers van de Semois en biedt een uitstekende ligging om de vakantie door te brengen met het hele gezin op een van de mooiste plekjes in België. Een beveiligde en ruime camping voor een 100% natuurlijk verblijf.

Ideaal gelegen aan de waterkant van de Semois, biedt camping ‘Le Ban de Laviot’ de ruimte om tot ontspanning te komen tijdens uw gezinsvakantie in het hart van de Belgische Ardennen.

Camping Le Ban de Laviot ***
Rue Laviot, 54

6830 Rochehaut, (Ardennen, België)

Tel: +32 61 46 63 14
Tel: +32 471 77 20 76
E-mail: info@bandelaviot.be