Gelegen aan de Semois

Onze camping, die zich uitstrekt over 6 hectaren, biedt ruime kampeerplaatsen voor uw verblijf, zowel voor een kort bezoek als voor een standplaats gedurende het hele seizoen. Gelegen aan de oevers van de Semois met 700 m langs het water, bieden wij plaatsen aan de waterkant voor uw tenten of caravans. De camping beschikt over geasfalteerde wegen waardoor u makkelijk tot aan uw kampeerplaats raakt.

Beveiligde camping en geasfalteerde wegen

Onze camping wil zich in de eerste plaats profileren als familiecamping, beschikt over een beveiligingsinstallatie met automatische slagboom en beveiligingscamera’s die ervoor zorgen dat uw vakantie in alle rust verloopt. We maken er bovendien een erezaak van om onze faciliteiten goed te onderhouden gedurende het hele jaar om u een kwaliteitsvolle camping, met 3 sterren, aan te bieden.

Moderne uitrusting en een speeltuin voor de kinderen.

Aangezien we u vooral het leven willen vergemakkelijken en uw vakantie tot een waar moment van ontspanning en welzijn wensen te maken, beschikken we over volgende zaken: moderne uitrusting zoals warme douches, verwarmde sanitaire ruimtes, haardrogers, een ruimte om baby’s te verschonen en een wasruimte met wasmachine en droger.

Kamperen aan de oevers van de Semois, een droombestemming voor uw gezinsvakantie in de Ardennen

Familiecamping in de Ardennen

Camping ‘Le Ban de Laviot’ bevindt zich aan de oevers van de Semois en biedt een uitstekende ligging om de vakantie door te brengen met het hele gezin op een van de mooiste plekjes in België. Een beveiligde en ruime camping voor een 100% natuurlijk verblijf.

Ideaal gelegen aan de waterkant van de Semois, biedt camping ‘Le Ban de Laviot’ de ruimte om tot ontspanning te komen tijdens uw gezinsvakantie in het hart van de Belgische Ardennen.

Camping Le Ban de Laviot ***
Rue Laviot, 54

6830 Rochehaut, (Ardennen, België)

Tel: +32 61 46 63 14
Tel: +32 471 77 20 76
E-mail: info@bandelaviot.be